clouds-468072_960_720

Een verjaardagsfeestje doen wij voor kinderen, jonger dan 12… De jongedames of -heren  krijgen een stapel pannenkoeken, die papa of mama dan verdeelt. Minstens 2 pannenkoeken per dreumes. Als ze braaf zijn (en mama en papa ook) komt er, als beloning, nog een stapeltje bij, en als ze héél braaf blijven, nog eentje. Daarvoor vragen wij 2.5 € per kind​. Bijkomend wordt er over het algemeen nog een drankje gevraagd waarvan de basiskostprijs 1.6 € bedraagt. Wij zorgen voor het dekken van de tafel, de pannenkoeken, de afwas en de opkuis, voor zover dit nog nodig is.

Wij vragen enkel  dat de ouders toezien op het goeie en rustige verloop… Na de pannenkoeken kunnen de kindjes (in geval van redelijk weer) zich nog wat gaan uitleven op het speelpleintje vlakbij.

Graag vooraf een telefoontje met de datum van de feestelijkheden en een raming van het aantal kindjes dat pannenkoeken eet. Er zijn namelijk ook ijsjes beschikbaar. Wij vragen ook om ons het juiste aantal te komen melden aan de toog, vlak voor het binnengaan in het zwembad. Kwestie van het juiste aantal borden te kunnen plaatsen. Eigen versiering meebrengen is geen probleem.”