levensloop

Levensloop loopt anders!

Het hing al een tijdje in de lucht : Levensloop Koksijde-Oostduinkerke kiest voor een nieuwe locatie. Na 2 jaar te gast te zijn geweest op de luchtmachtbasis van Koksijde (waarvoor dank) gaan we dit jaar voor een andere locatie, een nieuw parcours, een nieuwe uitdaging.
We willen met Levensloop de hele gemeenschap doen opstaan in de strijd tegen kanker. Hoe kunnen we dit beter doen dan naar jullie toe te komen? Place to be op 28 en 29 mei 2016 wordt het sportpark van Koksijde-dorp.
Daar gaan we 24 uur wandelen voor het goede doel, te midden onze gemeenschap, heel centraal. Voor het organisatiecomité is dit een nieuwe uitdaging. We willen een nieuwe dynamiek brengen, met bestaande en nieuwe elementen, met blijvers en nieuwkomers.
Wij zijn er klaar voor.
Jullie ook? Schrijf je dan snel in op www.levensloop.be .
Vorm een team en vecht tegen kanker!