De paashaas is ook bij ons gepasseerd, en hij had een gloednieuwe EGRO KOFFIEMACHINE meegebracht. Vanaf heden dus, ook bij ons een heerlijke KIMBO KOFFIE, espresso of een ristretto, een caffè macchiato of gewoon een caffè latte..

Reeds meer dan 50 jaar is KIMBO Espresso het symbool van de ware Napolitaanse espressocultuur.

Ook vandaag nog wordt KIMBO Espresso gebrand in Napels, waar de espressocultuur ooit ontsproot. Over de eeuwen heen werden de technieken van het selecteren van koffie van verschillende origines en het nauwgezet mengen en branden ervan er zo verfijnd dat Napels de titel van wereldhoofdstad van espresso verwierf.
Het resultaat is een product dat de echte connaisseur zeker zal weten te bekoren en dit op basis van de volgende 3 bijzondere eigenschappen:
•zijn onweerstaanbaar goudkleurige, compacte en persistente crema;
•zijn zachte, gebalanceerde chocoladesmaak en zijn volle, fluweelachtige body;
•zijn intens en overweldigend aroma….

Zo kun je bij ons niet alleen genieten van een perfect getapte (volgens de regels van de B.S.B. biertapkunst) Stella of Jupiler, maar ook van een heerlijke koffie, al dan niet met een taartje uit Gastons Pico Bello bakkerietje…